Het chalet

Slaapkamer 1  
In slaapkamer 1 staat een groot tweepersoons boxspring bed (1.60/2.00)
Een ruime garderobe kast met zowel een hang als lig gedeelte, een commode met twee grote laden, en aan beide kanten van het bed een nachtkastje. Er staat ook een ventilator.
Vanuit deze kamer heeft u prachtig uitzicht over het meer.
 
 
Slaapkamer 2    
 In deze kamer staat een stapelbed (0,70/2,00) en een eenpersoonsbed (0,80/2,00).  Allen met een goed matras. Er zijn 3 eenpersoons dekbedden en 3 kussens aanwezig.
Ook staat een smalle kledingkast met planken. Tevens is er een camping bedje welke u in de grote slaapkamer neer kunt zetten. In deze kamer hangt een wandventilator.
Vanuit deze kamer kijkt u over de veranda naar het meer.
 
 
De woonkeuken
Afbeelding invoegen
 

 
Zoals de naam al doet vermoeden is het chalet uitgerust met een ruime keuken. In de keuken staat een 4 pits gasfornuis met daarboven een in 2 standen bedienbare afzuigkap. Naast het gasfornuis staat een koel-vriescombinatie. Verder zijn onder andere de volgende keuken accessoires aanwezig: een oventje, een mini frituurpan, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een blender, een toaster en een Senseo. Als u de Senseo wilt gaan gebruiken moet u dekoffiepads wel uit Nederland meenemen (deze zijn niet te koop in Italie).
De keuken is ingericht met een compleet servies.
In de woonkeuken staat een aan 2 kanten uitklapbare tafel waar met 5 personen aan gezeten kan worden.
Wilt u relax tv kijken dan kan dat vanaf de leren 2-zitsbank. Via de schotel ontvangt u bijna alle Nederlandse zenders,
Voor de koude dagen is er een electrisch kacheltje aanwezig.
 
 
  De badkamer
   
 
 
 
De betegelde badkamer is voorzien van een massage douche, een wastafelmeubel en een toilet.
Ook hier hebben wij gezorgd dat er voldoende bergruimte aanwezig is. 
Een geiser voorziet de badkamer van warm water.
In de badkamer is een föhn aanwezig.
 
 
 
 
 

 
 De veranda     
 

De grote veranda (8,20/2,00) is volledig afsluitbaar met doorzichtig plastic. Hierdoor is het ook in het voor en het najaar een verlengde van de woonkeuken waar u gemakkelijk met 5 personen kunt eten en zitten. Voor de koude dagen is er een gaskachel aanwezig. Aan de ene kant van de veranda staat een luxe lounge set, aan de andere kant een eethoek. Ook is er een kinderstoel aanwezig.

 

Het chalet is aangesloten op water, elektriciteit en gas. De stroomtoevoer is echter beperkt tot 4 ampère. U kunt dus niet alle electrische apparaten tegelijk gebruiken. 

Het kan zijn dat tijdens uw verblijf de gasfles leeg gaat. Er staat altijd een reserve fles zodat u deze gelijk kunt wisselen. Wij verzoeken u de lege fles bij de gashandel naast de camping om te ruilen voor een volle. De kosten hiervan zullen wij aan u vergoeden.
 
Voor het chalet is plaats om uw auto te parkeren. Hiernaast blijft nog ruimte over om te zitten.
Hiervoor zijn een plastic tafel en tuinstoelen aanwezig.
 
Voor gebruik op het strand zijn er een ligbed en strandstoelen aanwezig.