Prijzen

 

De prijs van chalet via Zurigo 2 varieert in 2021 tussen de € 400,00 per week in het laagseizoen tot €1025,00 per week in het hoogseizoen.  

 

Voor informatie over de prijzen van de door u gewenste periode kunt u ons geheel vrijblijvend mailen (viazurigo2@live.nl) of bellen (0614312931)                                           

 
·        De huurprijzen zijn inclusief gas, water, electra en zwembadpasjes (juni t/m augustus) Exclusief € 100,00 borg en € 50,00 eindschoonmaak (verplicht). Deze schoonmaakkosten betaald u van te voren bij de verhuurder. Naast de schoonmaakkosten moet het chalet bacterie vrij worden gemaakt. De extra kosten hiervoor zijn € 25,00.

 

·        De camping vraagt bij aankomst € 100,00 borg. Bij vertrek wordt de toeristenbelasting hiermee verrekend. Het restant ontvangt u terug.  


 

·        Parkeerplaats voor het chalet


 

·        De huurperiode is van zaterdag 16.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. In mei, juni en september zijn andere aankomst dagen mogelijk in overleg.


 

·        Na reservering wordt er een contract opgemaakt. Deze sturen wij u per e mail. Na ondertekening van het contract stuurt/ mailt u deze aan ons terug.  Binnen 7 dagen dient 25% van de huursom aan ons te zijn voldaan met een minimum van € 100,00. Na deze betaling is de boeking definitief. Uiterlijk 2 maanden voor aanvang van uw vakantie dient de rest van de huursom aan ons te zijn overgemaakt. U ontvangt dan uw betaalbewijs. Hiermee kunt u de sleutel van uw chalet afhalen. Let op!!!  Zonder betaalbewijs geen sleutel.


     

     Wilt u met meerdere gezinnen op vakantie, en graag bij elkaar in de buurt staan. Kijk dan ook even op www.holidayporlezza.nl voor het chalet op via Zurigo 5 en www.casa-adriano.com voor het chalet op via Zurigo 4.